Mesajul lui Chiricheș pentru omul care l-a descoperit: "Puteam să nu am adversari ca Benzema"



020 августа 2013

 

></p><p>Vlad Chiricheș este cel mai bine cotat jucător al Stelei, iar evoluțiile sale din ultimul an l-au adus în atenția unor cluburi importante din Europa, fundașul fiind aproape chiar de un transfer la Tottenham.</p><p>Omul care l-a descoperit pe Vlad Chiricheș, Mihai Georgescu, susține că fundașul Stelei a fost inițial mijlocaș, dar și atacant, povestind un episod care a avut loc după meciul România - Franța, din 2011, când s-a inaugurat Arena Națională.</p><p><em><strong>, a povestit Mihai Georgescu la emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Georgescu spera să aibă de câștigat și în plan financiar, după ascensiunea lui Chiricheș. "Exista o prevedere ca 5% din indemnzația de transfer să revină celor care au format jucătorul, dar FRF a scos acest lucru. Am avut o satisfacție deosebită și frustrarea este acum extrem de adâncă", a mai afirmat tehnicianul.

Mihai Georgescu a mai lansat în fotbalul mare și alte nume importante, precum Vasile Maftei, Mihai Răduț, Alex Maxim, Costel Gîlcă, Jean Barbu și Răzvan Raț. Antrenorul și-a deschis o școală de fotbal în Cluj și așteaptă acum să lanseze și alți jucători valoroși.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑