Spectacol lângă Statuia Libertăţii! Un campion mondial a sărit dintr-un elicopter de la înălţimea de 23 de metri (VIDEO)



020 августа 2013

 

Spectacol lângă Statuia Libertăţii! Orlando Duque, campionul mondial la sărituri de la mare înălţime din Barcelona, a plonjat dintr-un elicopter de la înălţimea de 23 de metri pentru a promova următoarea etapă din cadrul Campionatului Mondial de Diving, care va avea loc în Boston.

Sportivul columbian a reuşit să execute o săritură de la 23 de metri pe fundalul Statuii Libertăţii. Uimitoarea execuţie promovează următoarea etapă din cadrul Campionatului Mondial de Cliff Diving, din Boston, de pe 25 august, unde Duque abia aşteaptă să debuteze în concurs.

"Este un vis devenit realitate. Cred că toată lumea recunoaşte Statuia Liberăţii. Niciodată n-am visat că aş fi capabil să mă scufund aici. Seriile mondiale de Diving vor veni în Statele Unite, aşa că suntem fericiţi. Suntem la jumătatea sezonului şi va fi o competiţie frumoasă în week-end", a declarat Orlando Duque, campion mondial la sărituri de la mare înălţime.

Orlando Duque a câştigat la sfârşitul lunii iulie medalia de aur la Campionatul Mondial de Nataţie de la Barcelona, iar în clasamentul Campionatului Mondial de Cliff Diving se află pe locul trei, după Gary Hunt şi Artiom Silcenko.

Campionatul Mondial de Cliff Diving este la a cincea ediţie, iar cele opt etape programate în acest an se dispută în Europa, Asia, America de Nord şi America de Sud.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑