Sportivele din Rusia au negat faptul că sărutul de pe podium, la ceremonia de premiere a Campionatului Mondial, ar avea tentă politică



020 августа 2013

 

Campioanele Mondiale, Ksenia Rîjova şi Tatiana Firova nu s-au sărutat în semn de protest! Sportivele au negat informaţiile apărute în presa internaţională şi s-au declarat ofensate. "Acest sărut a fost interpretat greşit de unii care au o imaginaţie perversă", a declarat una din sportive implicate în scandal.

"În timpul felicitărilor, ne-am atins cu buzele, iar din cauza că unii au imaginaţie perversă, asta a fost interpretat greşit. Nu s-a întâmplat nimic grav, însă, atât antrenorul, cât şi noi, sportivele, ne-am simţit ofensate", a menţionat Rîjova.

"Noi ne vedem în fiecare zi. Acest rezultat a fost obţinut cu greu. Noi am fost foarte bucuroase în acel moment, iar într-o clipă totul a fost distrus", a specificat ampioană mondială, Iulia Guşcina.

Ksenia Rîjova şi Tatiana Firova s-au sărutat imediat după ce au câştigat medalia de aur la ştafeta patru câte 400 metri la Mondialul de la Moscova. Imaginile cu acest sărut au fost preluate de mass media din întreaga lume, iar gestul a fost văzut ca un protest faţă de noua lege împotriva propagandei relaţiilor homosexuale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑