Dunărea Brăila - HCM Baia Mare 25-30. Cinci din cinci în campionat, pentru vicecampioană



020 сентября 2015

 

**VIDEO** Dunărea Brăila - HCM Baia Mare 25-30. Cinci din cinci în campionat, pentru vicecampioană

HCM Baia Mare ține aproape de CSM București. Handbalistele antrenate de Vlad Roșca au învins la Dunărea Brăila și au 5 victorii din 5, la fel ca formația campioană.

HCM Baia Mare a obținut o victorie previzibilă la Brăila și își menține invincibilitatea în liga națională. Contra fostului antrenor, Costică Buceschi, băimărencele au avut nevoie de 14 minute pentru a-și asigura un avans de cinci goluri pe tabelă (4-9).

Aneta Pârvuţ, ajunsă la Dunărea Braila chiar de la HCM, a fost cea mai periculoasă în atacul gazdelor, însă Ionica Munteanu, în poartă, și Perianu sau Geiger, la finalizare, au scutit vicecampioana de emoții până la pauză.

Brăilencele au dat semne de revenire în partea a doua, atunci când s-au apropiat la două goluri. Fără să forțeze, gruparea antrenată de Vlad Roșca și-a asigurat însă un final liniștit de meci. Gabriela Perianu, venită la HCM chiar de la Brăila, a fost principala marcatoare a disputei, cu 6 reușite. Pentru băimărence urmează miercuri duelul cu Zalăul lui Gheorghe Tadici, în direct la Digi Sport 3.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑