AC Milan - Palermo 3-2. ”Duble” Bacca și Hiljemark. Rossonerii urcă în clasament



020 сентября 2015

**AC Milan - Palermo 3-2.** ”Duble” Bacca și Hiljemark. Rossonerii urcă în clasament

Bacca a făcut ”dubla”, iar AC Milan a trecut cu 3-2 de Palermo. Pentru oaspeți, suedezul Hiljemark a semnat și el o ”doppietta”.

AC Milan a obținut cea de-a doua victorie consecutivă pe teren propriu, în actuala ediție din Serie A TIM. Palermo era neînvinsă până la deplasarea de pe San Siro, însă a încasat rapid primul gol. Assist Bonaventura și finalizare Bacca, după o fază excelentă a gazdelor (21). Replica a venit de la Hiljemark - suedezul venit în vară la Palermo a marcat din nou, după reușita de etapa trecută, contra lui Carpi (32).

Columbianul Bacca a trecut pe lângă ”dublă” în minutul 38, dar Sorrentino nu a mai scăpat peste câteva zeci de secunde. Bonaventura a făcut 2-1, scorul cu care s-a intrat la pauză (40).

În partea secundă, a intrat pe teren și Balotelli, în locul lui Luiz Adriano, însă a rămas fără gol marcat (70) de la revenirea la Milan. Mai mult, oaspeții au egalat imediat (72) - Hiljemark a finalizat o acțiune perfectă pentru Palermo. Milan a revenit rapid la control - Bacca a scăpat din nou din marcajul lui Gonzalez (74) și a înscris. Victoria pentru gazde a fost salvată de Diego Lopez, care a intervenit la șutul lui Hiljemark (78), iar Milan a ajuns la 6 puncte după primele patru meciuri de campionat.

ECHIPELE

Milan: Diego Lopez - Abate (Calabria, 18), Zapata, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Montolivo, Bonaventura - Honda (Poli, 79) - Luiz Adriano (Balotelli, 70), Bacca
Antrenor: Sinisa Mihajlovic

Palermo: Sorrentino - Struna, Gonzalez, El Kaoutari, Lazaar - Hiljemark (Rigoni, 89), Jajalo, Chochev - Vazquez - Djurdjevic (Gilardino, 56), Quaison (Trajkovski, 70)
Antrenor: Giuseppe Iachini

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑