Liviu Ciobotariu i-a provocat primul eșec lui Ladislau Boloni pe banca celor de la Al Ittihad. Muntari a ieșit accidentat



020 сентября 2015

**Liviu Ciobotariu i-a provocat primul eșec lui Ladislau Boloni pe banca celor de la Al Ittihad.** Muntari a ieșit accidentat

Duelul antrenorilor români din Arabia Saudită, Ladislau Boloni (Al Ittihad) și Liviu Ciobotariu (Al Faysaly), a fost adjudecat de al doilea.

În fața a peste 30.000 de spectatori, prezenți pe ”King Abdullah Sports City”, din Jeddah, Al Ittihad, cu Lucian Sânmărtean titular, a pierdut partida contra celor de la Al Faysaly.

Elevii lui Liviu Ciobotariu au avut parte de o primă repriză perfectă în care au și marcat de două ori, asta deși Loți Boloni i-a trimis în teren încă din primul minut pe Sulley Muntari, fost la AC Milan, și pe Sânmărtean. Din păcate pentru ex-selecționerul României, Muntari a ieșit accidentat în minutul 18.

Cei de la Al Ittihad au dat senzația că pot reveni în meci după golul marcat de Rivas din penalty, dar trupa lui Ciobotariu a rezistat eroic.

Astfel, după acest eșec, primul al lui Boloni la gruparea saudită, Al Ittihad a coborât pe locul 5 al clasamentului, ce-i drept la un singur punct distanță de liderul Al Ahli (7 puncte). În schimb, pentru Ciobotariu acesta a fost primul succes pe banca celor de la Al Faysaly, echipă care se află momentan pe locul 9.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑