"Stejarii", înainte de debutul la Cupa Mondială: "În meciul cu Franţa, ne vom da seama unde suntem"



020 сентября 2015

Stejarii

"Stejarii" vor debuta la Cupa Mondială de rugby împotriva Franţei, miercuri, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1. România a întâlnit naţionala "Cocoşului galic", vicecampioană mondială en-titre, de 51 de ori, reuşind 8 victorii şi două egaluri.

Ultimul succes al tricolorilor, singurul obţinut în deplasare, a avut loc în 1990, 12 - 6. De atunci, francezii au câştigat toate cele 14 meciuri jucate cu România, cel mai recent în 2006, 62-14.

"Cu siguranţă, este o situaţie în care ne vom da seama unde suntem ca echipă. În meciul cu Franţa, totul se va baza pe prestaţia noastră. Vrem să facem România mândră şi să continuăm să jucăm împotriva unor astfel de echipe", a declarat selecţionerul României, Lynn Howells.

"Franţa este o echipă destul de mare, care practică un rugby destul de bun", a completat Mihai Macovei.

Cu un plamares impresionant la Cupa Mondială, trei medalii de argint şi una de bronz, Franţa nu-i sperie însă pe tricolori.

"Am făcut destule vizionări ca să vedem unde putem să-i surprindem pe francezi şi sper că miercuri seara să facem un meci bun şi, cine ştie, poate să facem o surpriză plăcută", a adăugat Macovei.

"Sperăm ca până la ora meciului să remediem chichiţele pe care le avem în echipa, să reuşim să ne legăm mai bine şi sperăm să nu dezamăgim suporterii care se uită la noi în faţa televizorului", a spus şi Florin Vlaicu.

Franţa a debutat deja la Cupa Mondială împotriva Italiei, pe care a învins-o cu 32-10.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑