O nouă surpriză la Steaua! După Dică, şi Râpă se declară împăcat cu scăderea salariului020 сентября 2015

O nouă surpriză la Steaua! **După Dică, şi Râpă se declară împăcat** cu scăderea salariului

Cornel Râpă susţine că, din ce a simţit el la echipă, situaţia actuală a Stelei nu este determinată de problemele legate de siglă şi de stadion, dar că el şi colegii lui şi-ar dori rezolvarea rapidă a litigiului. Fundaşul dreapta venit de la Oţelul în ianuarie 2013 are cele mai mari şanse să fie titular luni seară, de la ora 21:00, în meciul cu Concordia Chiajna, în direct la Digi Sport 1, şi speră într-o victorie: "Ne-ar ajuta să ieşim din pasa asta mai proastă şi am ajunge la două puncte de lider, deci nu e o problemă gravă".

Întrebat cât de mult l-a afectat scăderea salariului, decisă de Gigi Becali pentru toţi angajaţii Stelei după ce echipa a ratat inclusiv prezenţa în grupele Europa League, Râpă a mers pe aceeaşi linie cu "secundul" Nicolae Dică şi nu pare deranjat de gestul patronului echipei. "Dumnealului ia aceste decizii şi noi le respectăm. Nu pot să vă spun ce şi cum, dar dacă dumnealui consideră aşa, noi trebuie să respectăm, nu?", a declarat fundaşul dreapta de 25 de ani.

Întrebat cum i se pare noul sistem de disputare al Ligii 1, cu 14 echipe şi play-off, fotbalistul care a jucat cu Oţelul în Liga Campionilor, a fost circumspect: "Nu pot spune că anumite echipe sunt favorite la titlu. Aţi văzut că şi în Belgia s-a folosit acelaşi sistem şi a ieşit o campioană la care nu se aştepta nimeni, Gent. Totuşi, Steaua este marea favorită, după părerea mea".

900.000 de euro era cota lui Râpă, conform transfermarkt.ro

33 de jocuri în toate competiţiile a jucat Râpă pentru Steaua în sezonul 2014-2015, sub conducerea lui Costel Gâlcă

57 de meciuri în total a jucat Cornel Râpă pentru Steaua din ianuarie 2013 până în prezent

100.000 de euro pe an era salariul lui Râpă la Steaua la venirea de la Oțelul

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑