Jeap Trial Cross, la Soroca: Cel mai mare show-uri pe roti din Moldova - VIDEO020 сентября 2015

Soroca a gazduit astazi unul dintre cele mai mari show-uri pe roti din Moldova. Cea de-a 4-a etapa de Jeep Trial Cross a umplut masinile de noroi si a testat abilitatile pilotilor tineri, dar si ale celor experimentati.

 

O noua etapa a sezonului de Jeep Trial Cross, de aceasta data la Soroca, i-a impus pe piloti sa-si demonstreze toata iscusinta, intrucat traseul pregatit de organizatori a fost de-a dreptul infernal. Teren deteriorat, multiple denivelari si obstacole, dar si balti, care umpleau masinile de noroi si intindeau nervii pilotilor la maxim. 


Cei 11 piloti au concurat la 3 clase traditionale: de pana la 2500 centimetri cubi, pana la 3500 si peste 3500 centimetri cubi. Soferii spun ca orice neatentie in timpul cursei poate nimici sansele la victorie.

 

Arcadie CERNATINSCHI, PILOT:“ Pe traseu adrenalina joaca, picioarele automat lucreaza pe pedale, asta e tot. In timpul cursei nu vezi nimic in afara de traseu. ” 


Alexei CURCHI, PILOT: “ Este foarte interesant. La spectatori le place si, evident, pilotilor la fel. ” 

 
Printre spectatori a fost si viceprimarul orasului Soroca, Mihail Grabciuc. 


Mihail GRABCIUC, VICEPRIMAR SOROCA: “Pentru soroceni este o mare mandrie, fiindca e anume in Soroca si pe asa un loc pitoresc. Traseul, dupa cum socotim noi si dupa cum pilotii spun, este unul dintre cele mai complicate. ” 

 
Castigator al etapei, la categoria de pana la 2500 centimetri cubi, a devenit Igor Stahi. In acelasi timp, la clasa de pana la 3500 s-a impus Alexei Curchi, iar in cea mai grea categorie, de peste 3500, a triumfat Arcadie Cernatinschi. Urmatoarea etapa de Jeep Trial Cross va avea loc la Orhei, pe 18 octombrie. Ultima runda se va desfasura in satul Varzaresti, pe 22 noiembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑