Pronostic de la Pavel Cebanu: Diseară, "tunarii" vor bombarda cu goluri Bayern Munchen



020 октября 2015

 

Arsenal Londra va învinge în această seară Bayern Munchen în Liga Campionilor. Acesta este pronosticul preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu pentru cel mai tare meci al serii din Champions League. 

Arsenal are o evoluţie dezastruoasă în grupa F din Liga Campionilor. Londonezii au suferit două înfrângeri în primele două etape, însă preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, consideră că englezii vor învinge Bayern Munchen şi vor reveni în lupta pentru calificarea în optimi.

"Eu aşa cred că Arsenal trebuie să câştige. Aşa simt eu. Arsenal joacă în apărare nu chiar bine. Căluţul lor este atacul şi eu cred că ei o să facă tot posibilul să ducă mingea în partea adversă. Dacă ei o să joace jocul lor, dar nu aşa cum o să-i impună Bayern, eu cred că ei o să câştige. Eu cred că aşa o să facă, că ei altfel nu pot", a spus preşedintele FMF, Pavel Cebanu.

Liderul bavarezilor este Robert Lewandowski. Polonezul a marcat de 12 ori în ultimele 7 meciuri oficiale, iar cinci goluri le-a înscris într-un interval de doar nouă minute. Chiar şi aşa, Pavel Cebanu crede că Lewandowski nu se va evidenția în meciul din această seară.

"Lewandowski este bun atunci când echipa atacă permanent. Merg centrări, undeva scapă portarul şi el poate să fie acolo. Dar aşa la contra atac el nu poate să alerge. De aceea eu cred că Arsenal nu îi va permite ca Bayern să ia hăţurile în mâinele lui şi să atace numai Bayern", a zis preşedintele FMF.

Pentru Arsenal, meciul cu Bayern Munchen este unul crucial. În cazul unei înfrângeri, londonezii îşi vor diminua considerabil şansele la calificarea în optimi. Partida dintre Arsenal şi Bayern Munchen se va disputa în Anglia, de la ora 21:45.

Tot în această seară sunt programate alte şapte partide din faza grupelor. Deţinătoarea trofeului, Barcelona se va duela în deplasare cu BATE Borisov, Zenit va întâlni Olympique Lyon, în timp ce Dinamo Kiev va primi replica lui Chelsea Londra.

Bayer Leverkusen - AS Roma, Dinamo Zagreb - Olympiakos Pireu, FC Porto - Maccabi și Valencia - Gent sunt celelalte meciuri care se vor disputa azi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑