Курс для для тренеров с лицензией PRO. Фрунзе, Чеботарь, Негреску, Дубровин и... (ВИДЕО)Технический департамент FMF совместно с Федеральной школой тренеров организовал курсы повышения квалификации для тренеров, имеющих лицензию UEFA PRO.

Лектором курса выступил представитель УЕФА Санду Табыркэ из Румынии, а тема - «Тактическое моделирование». В курсах, которые проходили в учебном центре в Вадул-луй-Водэ, приняли участие 17 тренеров:

Виорел Фрунзе, Сергей Чеботарь, Владимир Гудев, Дорин Бамбуляк, Игорь Негреску, Евгений Маловата, Эдуард Блануца, Алина Стеценко, Игорь Урсаки, Валерий Олоеру, Андрей Радиола, Сергей Труханов, Николай Буня, Дэнуц Опря, Эрнест Гульчак, Владислав Пастырнак, Сергей Дубровин.

Репортаж с прошедших курсов и интервью с участниками - ниже. 

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 11:34 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑