Nu toată lumea vede cu ochi buni venirea lui Mutu la ASA: "Sper să fie bine, dar nu cred"



 

**VIDEO** Nu toată lumea vede cu ochi buni venirea lui Mutu la ASA:

Adrian Mutu a revenit în Liga 1, la ASA Tg. Mureş, şi şi-a anunţat ambiţia de a prinde lotul naţionalei României pentru Euro 2016. Fost selecţioner şi jucător la Tg. Mureş, Ladislau Boloni nu crede că "Briliantul" mai poate reveni în prim-plan.

"Sper să fie bine şi pentru Mutu, dar mai ales pentru Tg. Mureş. Eu nu cred, dar sper că va fi bine. Cei care au luat decizia de a-l aduce trebuie să-şi asume responsabilitatea", a declarat Boloni, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Atacantul de 37 de ani nu este avantajat nici de ultima experienţă în campionatul României, la Petrolul.

"În ultimii ani, Adrian nu prea a reuşit să convingă nici la Petrolul, nici în altă parte. Nu văd cum i-ar putea oferi lui ASA mai mult decât a oferit celor de la Petrolul. Dar sper să să mă înşel şi îmi doresc să o fac", a precizat tehnicianul de 62 de ani.

Boloni a antrenat în trecut în Qatar, la Al-Khor, şi a comentat transferul lui Constantin Budescu la Umm Salal.

"Nu e un club aşa puternic, nu e printre echipele fanion din Qatar. E un club oarecare. Trebuie să fii excepţional ca să-ţi păstrezi calităţile şi să creşti, la 27-28 de ani. Nu o să devină Maradona şi va fi greu să rămână la actualul nivel. Schimbă ţara, cultura, modul de a se antrena. Totul va fi schimbat, dar oamenii inteligenţi sunt capabili să se adapteze.

Înţeleg alegerea lui. Se gândeşte la anumite lucruri, la partea financiară. Dar nu este un campionat uşor. Sunt câteva echipe, trei sau patru, foarte puternice", a explicat Boloni.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑