Javier Mascherano s-a înţeles cu autoritățile. Amenda pe care o va plăti în schimbul unui an de închisoare



Foto: skysports.com

Javier Mascherano a anunţat că a ajuns la un acord cu autoritățile spaniole, după ce a fost condamnat la un an de închisoare pentru fraudă fiscală.

În aceeași zi în care i-a comunicat pedeapsa inițială, instanța a acceptat și cererea avocatului fotbalistului de a înlocui detenția cu o nouă amendă. Pe lângă 815.000 de euro, Mascherano va trebuie să achite încă 21.600 de euro.

"Javier Mascherano a fost condamnat după ce şi-a recunoscut vina în urma unor acuzaţii. El a fost condamnat și a acceptat pedeapsa. Acum, el trebuie să plătească amenda și cazul Mascherano va fi închis", a spus avocatul lui Mascherano, David Aineto.

Mijlocașul de la FC Barcelona și-a recunoscut vina pe finalul anului trecut, dar nu a scăpat de pedeapsă. În Spania, pedepsele cu închisoarea mai mici de doi ani nu sunt aplicabile.

La finalul lunii mai din 2016 va începe și procesul lui Lionel Messi, care este acuzat, alături de tatăl său, că ar fi deturnat 4,16 milioane de euro.

Suma reprezintă taxe pentru drepturile de imagine ale fotbalistului, prin crearea de societăţi fictive, în Belize şi Uruguay.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑