Andrian Bogdan vă invită la Batalia Portarilor Moldova 2021 (VIDEO)Andrian Bogdan vă invită la unul din cel mai de amploare eveniment fotbalistic din țară Batalia Portarilor Moldova 2021 (editia 10). Premiul mare - Vacanta la mare.

Toti participantii vor primi tricouri si apa de la organizatori. Pe stadionul Carpen Arena. Vom susține cei mai buni portari din Moldova.

Regulament Batalia Portarilor Moldova: Fiecare portar se va duela minim de 3 ori. Turneul va fi împărțit în 4 categorii de vârstă: 8-10 ani 11-13 ani; 14-17 ani si 18 + ani.

Pentru fiecare categorie de vârstă se va organiza un sistem de grupe (cite 4 portari in grupa). Numai primul (1 si al 2) loc din grupa se califica mai departe. Numărul grupelor și al portarilor se va stabili în funcție de numărul de participanți. După grupe, se va organiza sistem eliminatoriu (ai pierdut ai plecat) până în finală.

În cazul în care doi jucători, care se bat pentru 1 loc din grupa, sunt la egalitate de puncte, se va lua în considerare meciul direct. Terenul va avea 21 m lungime. Fiecare portar va avea zona de atac si de aparare, la o distanță de aproximativ 5.5 metri. Portarii vor putea trage la poartă (cu piciorul, sa arunce cu mâna, din voleu etc.), cu condiția să nu depășească linia careul propriu. Durata meciului 3 min.

Fiecare portar va trage pe rand, daca mingea este respinsa de portarul advers sau din bara, inapoi in propriul careu in aceasta situatie, acelasi portar va șuta de doua ori. Portarul care înscrie cele mai multe goluri la finalul timpului regulamentar câștigă. În caz de egalitate, se joaca pina la primul gol. Finala se va desfasura din 3 meciuri a cite 2 min fiecare cu o pauza intre ele de un minut. Cel ce va invinge de doua(2) ori din trei(3) meciuri va fi considerat invingator.

Este un eveniment sportiv cu cea mai antrenanta competitie dedicata doar portarilor. Dupa uriasul succes in vestul Europei, competitia din 2011 are loc si in Moldova. Simbata, 7 august ora 9:00, Inregistrare pina pe 2 august.

Andrian Bogdan
+37379429333

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑