Naţionala Rusiei a suferit un eşec usturător în preliminariile Campionatului Mondial



021 августа 2013

 

15.08.2013 21:40

Echipa antrenată de Fabio Capello a fost învinsă în deplasare de selecţionata Irlandei de Nord, cu 1 la 0. Tot aseară, România a remizat într-un meci amical cu Slovacia, scor 1 la 1.

Irlanda de Nord a obţinut prima victorie în campania preliminară pentru mondialul din Brazilia. Nord-irlandezii au învins cu 1 la 0 Rusia, prin golul reuşit de Paterson în minutul 43. După această înfrângere, Rusia a rămas pe locul secund în grupa F, însă are cu un meci mai puţin disputat decât liderul Portugalia.
Într-un alt meci disputat aseară, România a remizat la Bucureşti cu Slovacia. Pentru tricolori a marcat Stancu, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Sestak. Tot ieri, Argentina a învins Italia într-un amical, scor 2 la 1. Higuain şi Banega au marcat pentru sud-americani, iar golul de onoare pentru italieni a fost reuşit de Insigne. În cel mai aşteptat amical al serii, Portugalia a remizat cu Olanda, scor 1 la 1. Strootman a marcat pentru oaspeţi, în timp ce Cristiano Ronaldo i-a salvat pe lusitani cu 3 minute înainte de final. Unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii a fost reuşit în partida Ecuador – Spania. Campioana mondială a învins cu 2 la 0, iar Negredo a deschis scorul cu o execuţie de fineţe.


În schimb Zlatan Ibrahimovic a reuşit aseară un hat-trick în partida Suedia – Norvegia, câştigată de suedezi cu 4 la 2. Într-o altă partidă, Germania a avut probleme cu Paraguay. Sud-americanii au condus în 2 rânduri, însă partida s-a încheiat la egalitate, scor 3 la 3.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑