În timp ce Moldova s-a chinuit cu naţionala Andorrei, 3 adversare ale tricolorilor din preliminariile Campionatului Mondial au obţinut victorii



021 августа 2013

 

15.08.2013 21:52

Anglia, Polonia şi Ucraina au reuşit să câştige, iar liderul grupei, Muntenegru, a remizat cu selecţionata din Belarus.

Următoarea adversară a Moldovei din preliminariile Campionatului Mondial, selecţionata Angliei, a învins naţionala Scoţiei cu 3 la 2 după ce a fost condusă în 2 rânduri. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11 prin Morisson, însă englezii au restabilit egalitatea prin Walcott. În repriza secundă, Miller a făcut 2 la 1 pentru scoţieni, dar gazdele au reuşit să învingă prin golurile marcate de Welbeck şi Lambert.


Într-un alt amical, Ucraina a învins selecţionata Israelului cu 2 la 0. Ucrainenii au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Rotan şi Selezniov. Tot aseară Polonia a dispus de naţionala Danemarcei cu 3 la 2. Gazdele au deschis scorul după 5 minute de joc prin Klich, însă danezii au preluat conducerea pînă la pauză prin golurile lui Eriksen şi Braithwaite.



Polonezii au învins datorită golurilor reuşite de Sobota şi Zielinski din repriza secundă. În schimb liderul grupei H preliminare, selecţionata Muntenegrului a remizat aseară în deplasare cu Belarus, scor 1 la 1. Pentru gazde a marcat Kornilenko iar pentru balcanici a replicat Vucinici.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑