Surprize de proporţii în primele meciuri din manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor



021 августа 2013

 

Şahtior Karagandî continuă să facă miracole în preliminariile Ligii Campionilor. După ce au eliminat BATE Borisov şi Skenderbeu, devenind prima echipă din Kazahstan care şi-a asigurat participarea în grupele unei competiţii europene, kazahii sunt foarte aproape de a trece şi de Celtic Glasgow.

În turul play-off-ului Ligii Campionilor, Şahtior a învins la Astana, Celtic cu 2-0. Andrei Finoncenko şi Serghei Hijnicenko au marcat cele două goluri, în minutele 12 şi 77.

O altă surpriză s-a produs la Lyon, acolo unde multipla campioană a Franţei, Olympique a pierdut cu 0-2 meciul jucat cu Real Sociedad. Formaţia spaniolă a înscris câte un gol în fiecare repriză. Întâi s-a remarcat Antoine Griezmann, cu un gol spectaculos din foarfece de la 14 metri, iar Haris Seferovic a închis tabela.

Derby-ul serii, dintre PSV şi AC Milan s-a încheiat nedecis. El Shawaary a deschis scorul pentru italieni, iar Tim Mavatz a egalat în minutul 60.

Zenit este în proporţie de 99 la sută calificată în grupe, după ce a învins în Portugalia, Pacos de Ferreira cu 4-1. Roman Şirokov a reuşit un hat-trick, iar Matias Omar Degra a înscris în propria poartă. Pentru lusitani a marcat Andre Leao, la scorul de 0-1.

În ultimul meci al serii, Viktoria Plzen a învins Maribor cu 3-1, după reuşitele lui Cisovsky, Darida şi Duris. Partidele retur se vor juca miercurea viitoare. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑