Seară fierbinte în Liga Campionilor! Astăzi se vor disputa celelalte cinci partide din turul play-off-ului



021 августа 2013

 

În această seară se vor disputa celelalte cinci partide din turul play-off-ului Ligii Campionilor. Cel mai tare meci se va juca în Turcia, între Fenerbahce şi Arsenal, în timp ce campioana României, Steaua Bucureşti se va duela pe Arena Naţională cu polonezii de la Legia Varşovia.

Steaua Bucureşti trebuie să treacă de campioana Poloniei, Legia Varşovia, pentru a bifa o nouă calificare în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de cinci ani. Partida se bucură de un mare interes, după ce s-au vândut aproximativ 50 de mii de bilete.

"E un meci foarte important pentru noi, o dublă foarte dificilă. Considerăm că mâine seară trebuie să facem primul pas pentru a încerca să ne îndeplinim obiectivul, de a ne califica în grupele Champions League", a declarat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghechampf nu poate conta pentru acest meci pe Stefan Nikolic, după ce atacantul s-a accidentat la genunchiul drept.

Meciul serii se va juca în Turcia, între Fenerbahce şi Arsenal. Turcii trec prin momente dificile, fiind în aşteptarea deciziei UEFA cu privire la scandalul legat de blaturi din campionat. Ambele formaţii au început slab competiţiile interne. Fener a pierdut cu 2-3 partida cu Konyaspor, iar Aston Villa a învins Arsenal cu 3-1 în prima etapă din Premier League.

Dinamo Zagreb, care a eliminat Sheriff-ul în turul trei, va juca cu Austria Viena, FC Basel se va duela cu Ludogoreţ, iar grecii de la PAOK, care au înlocuit Metalist Harkov în play-off, vor juca în Germania, cu Schalke.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑