Jucătorii Sheriff-ului, pregătiţi să scrie istorie în play-off-ul Ligii Europei



021 августа 2013

 

Moral bun în tabăra Sheriff-ului înainte de meciul cu Vojvodina Novi Sad din play-off-ul Ligii Europei. Atât staful tehnic, cât şi jucătorii campioanei sunt siguri că se pot impune în dubla manşă cu formaţia sârbă. "Este o partidă importantă pentru noi, în care putem scrie istorie", a declarat secundul Juan Ferrando, înainte de deplasarea în Serbia.

După ce au ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după dubla cu Dinamo Zagreb, cei doi antrenori ai Sheriff-ului, Veaceslav Rusnac şi Juan Ferrando, le-au cerut jucătorilor să fie mai atenţi şi să nu comită aceleaşi greşeli în meciul cu Vojvodina.

"Este un meci important pentru noi. Avem şansa să scriem istorie pentru club, va fi o partidă dificilă, pentru că este în play-off şi, de obicei, este greu să joci în această rundă. Avem toate şansele să învingem şi putem să ne facem jocul nostru", a spus Juan Ferrando.

"Este ultima şansă pentru noi să rămânem în Europa. Este un meci foarte important, ne-am pregătit foarte bine şi cred că vom reuşi să obţinem un rezultat bun", a subliniat antrenorul Sheriff-ului, Veaceslav Rusnac.

După ce au studiat în detalii echipa pregătită de Marko Nikolic, jucătorii campioanei sunt siguri că pot obţine calificarea în grupele Ligii Europei, însă totul se va decide în returul de la Tiraspol.

"Până la meci, şansele sunt egale, 50 la 50", a remarcat jucătorul Alexandru Paşcenco.

"Obiectivul nostru este să obţinem victoria, să obţinem un rezultat bun în retur, când vom juca la Tiraspol, ca să ne putem califica", a punctat jucătorul Henrique Luvannor.

Sheriff va juca joi, la Novi Sad, cu Vojvodina, pe arena Karadorde, care are o capacitate de 22 de mii de locuri. Returul este programat pe 29 august, la Tiraspol.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑