Naţionala de rugby a Argentinei se pregăteşte de revanşa cu Africa de Sud



021 августа 2013

 

La câteva zile după dezastrul de la Soweto, naţionala de rugby a Argentinei se pregăteşte de revanşa cu Africa de Sud. "Pumele" au pierdut primul meci din Campionatul de Rugby 2013, la o diferenţă de 60 de puncte, dar speră să-i învingă pe sud-africani pe teren propriu.

"Africa de Sud este o echipă care nu poate fi descrisă în trei cuvinte. Adevărul este, însă, că ei sunt foarte duri şi joacă excepţional. În plus, jucătorii lor sunt foarte puternici, ceea ce face diferenţa în timpul contactului", a declarat Agustin Creevy, jucător Argentina.

"Am fost distruşi de ei la toate capitolele, în atac, în defensivă, strategie, viteză. Trebuie să depunem mai mult efort şi să intrăm în meci cu mai multă încredere în forţele proprii", a remarcat Marcelo Bosch, jucător Argentina.

Săptămâna trecută, Africa de Sud a reuşit pe teren propriu nouă eseuri în meciul primei runde cu Argentina. Scorul a fost 73-13, sud-africanii stabilind un nou record al competiţiei în ceea ce priveşte numărul de puncte marcate într-un meci.

Argentina - Africa de Sud se va juca pe 24 august, în oraşul Mendoza. Celălalt meci al etapei a doua, dintre Noua Zeelandă şi Australia, se va disputa la Wellington.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑