Biletele pentru Cupa Mondială, în vânzare. Norocoşii care le vor putea cumpăra vor fi stabiliţi în urma unei loterii



021 августа 2013

 

Federaţia Internaţională de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială de anul viitor. Doritorii de a vedea pe viu meciurile turneului pot depune cereri, iar cei care vor putea cumpăra tichetele vor fi stabiliţi în urma unei loterii.

Ca şi la Europenele de anul trecut, biletele pentru Mondialul 2014 din Brazilia vor putea fi cumpărate online. Şi procedura a rămas neschimbată. Solicitările vor fi depuse pe site-ul FIFA, iar ulterior, în cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul de bilete puse în vânzare, va avea loc tragerea la sorţi.

"Nu trebuie să vă grăbiţi. Aveţi la dispoziţie o lună şi jumătate, până la 10 octombrie, în care să vă depuneţi cererea. Va fi apoi o loterie, o tragere la sorţi, pe 10 octombrie. Şi atunci vom vedea cine sunt norocoşii care vor primi bilete", a declarat Thierry Weil, director de marketing FIFA.

Iniţial vor fi puse în vânzare un milion de bilete din totalul de trei milioane. Pentru persoanele din afara Braziliei, tichetele vor costa între 70 şi 750 de euro. Încă 500 mii de bilete vor fi disponibile pentru localnici la preţuri care vor porni de la 10 euro. Cupa Mondială se va disputa între 12 iunie şi 13 iulie 2014, în 12 oraşe din Brazilia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑