Sheriff este noul lider al Diviziei Naționale de fotbal



021 августа 2016
Foto: fc-sheriff.com
Sheriff este noul lider al Diviziei Naționale de fotbal! Tiraspolenii au câștigat cu 3-0 derbyul cu Zimbru Chișinau din etapa a cincea a competiției.
Evenimentele majore s-au petrecut în repriza secundă. Inițial mijlocașul "galben-verzilor" Gheorghe Anton a deviat balonul în propria poartă în minutul 54. Sheriff-ul a continuat recitalul și a mărit avantajul peste 7 minute prin căpitanul bosniac Mateo Susic.
Un alt bosniac, Zoran Kvrzic, a fost cel care a stabilit scorul final. Sheriff a acumulat același număr de puncte cu Zimbru, dar este avantajată tocmai datorită victoriei din meciul direct.
Tot în etapa a cincea vicecampioana Dacia s-a impus la Nisporeni cu 2-1 în fața Speranței. Gazdele au condus din minutul 64 grație golului înscris de Sergiu Plătică, însă "lupii galbeni" au punctat de două ori prin Maxim Cojocaru și ucraineanul Andrei Slinkin.
Dacii au urcat pe poziția a șasea în clasament și sunt la o șase puncte distanță de liderii Sheriff și Zimbru.
Într-o altă partidă Milsami a spulberat Academia Chișinău cu 4-0.
Pentru orheieni au punctat rusul Ilia Jigulev, croatul Igor Banovic, moldoveanul Andrei Cojocari și belarusul Nikolay Zenko. Milsami ocupă locul 3 în clasament.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑