"U" Jolidon Cluj - Corona 26-34. Brașovencele au punctaj maxim 



021 сентября 2013

></p><p>Corona Braşov rămâne cu punctaj maxim în Liga Naţională de handbal feminin după succesul de pe terenul lui

În ciuda evoluţiei bune a lui Măzăreanu, autoare a nouă parade, Corona a condus şi la o diferenţă de zece goluri în prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj, 20 la 11. Marcatoare a patru goluri, Brădeanu a reuşit cel mai spectaculos gol din primul act. Clujencele au început cu stângul si a doua repriză - au ratat trei aruncări de la 7 metri consecutive, însă s-au apropiat totusi la şase goluri.

În poarta braşovencelor, Dedu a salvat 12 mingi, iar Corona s-a impus cu 34-26. Echipa antrenată de Aurelian Roşca a depăşit deja 100 de goluri marcate după primele trei etape şi se află la egalitate în clasament cu HCM Baia Mare şi HCM Roman.
"Am avut un început mai greu de joc, după care fetele noastre au pus stăpânire pe joc și mă bucur pentru ele. Asta e cel mai important, că fetele sunt sănătoase si dornice sa joace", a spus Aurelian Roșca, antrenorul Coronei.

La rândul său, tehnicianul gazdelor, Horațiu Pașca (foto), a trecut cu greu peste înfrângerea contra Coronei:

"Este un eșec greu de digerat, la un scor destul de sever, însă haideți să fim realiști, Brasovul, cum am afirmat de fiecare dată, nu vine ca o scuză, are unul dintre cele mai echilibrate loturi din Liga Națională și chiar cred că titlul se va decide între Baia mare și Brașov".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑