FC Academia se face de ras in Divizia Nationala: A incasat din nou 7 goluri



021 сентября 2013

 

FC Academia se face de ras in Divizia Nationala. Dupa ce a pierdut cu un usturator 0 la 7 in fata Sheriff-ului, astazi aceasta a incasat din nou 7 goluri. De aceasta data de la Dacia Chisinau. Omul meciului a fost muntenegreanul Milos Krcotik, autorul a 3 goluri.


Dupa infrangerea surprinzatoare in fata celor de la FC Costuleni, vicecampioana Moldovei, Dacia Chisinau s-a razbunat astazi la Speia, pe codasa clasamentului FC Academia. Scorul partidei a fost de 7 la 1. Lupii galbeni au avut insa un inceput de meci cu emotii, dupa ce veteranul de 38 de ani, Oleg Sischin, a marcat pentru 1 la 0, in urma unui penalty. Dacia s-a chinuit mult pana a egala, lucru care s-a intamplat abia in minutul 43 prin atacantul Vasilii Pavlov.

 

Dupa pauza a intrat parca o alta echipa a Daciei, una mult mai motivata. Acest fapt s-a vazut si pe tabela de marcaj. Vicecampioana a marcat din orice pozitie si la final scorul a fost de 7 la 1. Muntenegreanul Milos Krkotic s-a remarcat cu un hattrick, iar doua reusite au fost din penalty. Atacantul Vasilii Pavlov a inscris si el al doilea sau gol, iar Ghenadie Orbu si Oleg Molla au perforat si ei poarta aparata de Anatolie Cebotari.


Dupa acest succes, Dacia Chisinau a acumulat 13 puncte si revine in lupta pentru locurile fruntase, fiind la 4 puncte in spatele liderului FC Tiraspol. Tot astazi, la Balti, intr-un alt meci Olimpia a remizat 1 la 1 cu Speranta Crihana Veche. Maine urmeaza sa se dispute ultima partida a etapei, iar la Tiraspol campioana Sheriff va juca cu Milsami.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑