Viitorul s-a calificat în turul doi al UEFA Youth League, ruta campioanelor



021 октября 2015

 

**VIDEO** Viitorul s-a calificat în turul doi al UEFA Youth League, ruta campioanelor

FC Viitorul Constanţa s-a calificat, miercuri, în turul al doilea al UEFA Youth League, ruta campioanelor naţionale de juniori Under-19, după ce a învins formaţia belarusă FC Minsk cu scorul de 5-1 (0-1), pe Terenul Central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, în manşa secundă a primului tur preliminar.

În tur, la Minsk, scorul fusese egal, 2-2.

La Ovidiu, oaspeții au deschis scorul în minutul 29, prin Gronyko, Răzvan Marin egalând din penalty în minutul 54. Robert Grecu a marcat pentru 2-1 în minutul 61, iar Florinel Coman a dublat avantajul după un minut. Gromyko a văzut direct roșu în minutul 67, iar în minutul 69 Coman a punctat pentru 4-1. Ultima reușită i-a aparținut lui Răzvan Marin, în minutul 86.

Antrenorul Vasile Mănăilă a folosit echipa: Tordai – Căpușă, Ghiță, Kilyen, Panait- Trancă, Nedelcu (Grecu 46), R. Marin  – Casap (C. Ene 55), Coman, Cicâldău (Dumitrescu 83).

Viitorul va juca în turul al doilea cu Pribram, campioana Cehiei care a eliminat campioana Moldovei la această categorie de vârstă, Zimbru. Meciul tur se va juca pe 3 sau 4 noiembrie, iar returul pe 24 sau 25 noiembrie.

Sursă foto&video: agademiahagi.tv

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑