Au ratat calificarea: Galben-verzii au fost eliminati de catre formatia ceha Pribram - VIDEO



021 октября 2015

Juniorii Zimbrului au ratat calificarea in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Galben-verzii au fost eliminati de catre formatia ceha Pribram. Astazi, acestia au pierdut meciul de la Chisinau, scor 1 la 2. In tur, elevii lui Veaceslav Rusnac au cedat cu 0 la 2.

 

Avand un avantaj linistitor de 2 la 0 dupa primul meci, la inceputul partidei de astazi, cu Zimbru, cehii de la Pribram s-au multumit sa-si apere rezultatul. In primele 20 de minute s-a jucat cot la cot, dupa ce arbitrul a dezechilibrat balanta, acordand usor un penalty in favoarea cehilor. Lovitura de la 11 metri a fost executata perfect de Januska, iar Zimbru s-a vazut condusa cu 1 la 0. Imediat galben-verzii au alergat dupa egalare, dar neglijenta ar fi putut sa-i coste. Oaspetii au scapat pe un contraatac si au fost aproape de 2 la 0. Dupa aceasta, pana la pauza, Zimbru a dominat, dar nu a reusit sa inscrie vre-un gol. In schimb, zimbrii a facut-o in debutul partii secunde. Pentru echipa noastra s-a remarcat Vitalie Damascan, care a beneficiat, la fel, de un penalty. 


In continuare, Zimbru a dominat partida, dar ocaziile mari le-au apartinut cehilor. In minutul 82, acelasi Januska l-a invins pe portarul moldovean, dupa o greseala in defensiva noastra. 


Astfel, Zimbru pierde returul contra echipei Pribram, cu 1 la 2. Cu rezultatul general al dublei manse de 4 la 1, Pribram merge in al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor la juniori. 


Vadim BEJENARI, CAPITAN ZIMBRU U-19 : „ A fost o experienta inedita, poate unica din viata noastra. ” 

 
Veaceslav RUSNAC, ANTRENOR ZIMBRU U-19:  „ Am avut si noi sansa noastra, pentru ca am jucat chiar si mai bine in tur, dar de la 2 la 0 e greu sa revii. Este o experinte fantastica pentru acesti tineri jucatori. ” 

 
A fost pentru prima data cand un club din Moldova a participat in preliminariile turneului Liga Campionilor, destinat jucatorilor cu varsta de pana la 19 ani. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑