Partide nebune in Liga Campionilor. Arsenal a luat primele puncte si spera la calificare; Barca a invins-o pe BATE, iar Zenit a marcat a treia victorie - VIDEO



021 октября 2015

Au pastrat vii sansele la calificare in play-off. Arsenal Londra a castigat meciul de acasa cu Bayern Munchen, scor 2 la 0, si a obtinut primele puncte in faza grupelor Ligii Campionilor. Totodata, in Germania, s-a jucat o partida nebuna, in care au fost marcate 8 goluri.

 

Dupa primele 2 meciuri pierdute, Arsenal a avut nevoie de victorie aseara in fata echipei Bayern Munchen, pentru a mai spera la calificarea in optimi. Englezii au avut ocazii bune de a inscrie in prima repriza, iar dupa pauza deja nemtii au trecut pe langa gol, in cateva randuri. Arsenal a marcat in minutul 77, prin Giroud, care a profitat de o iesire gresita a lui Neuer din poarta. Bavarezii au cedat si, in prelungiri, au incasat inca un gol. Ozil a punctat pentru 2 la 0.

 

Astfel, dupa 3 etape, Bayern si Olympiakos au cate 6 puncte in grupa F. Tot aseara, grecii au batut-o pe Dinamo Zagreb cu 1 la 0, in deplasare.

 

Arsene WENGER, ANTRENOR ARSENAL LONDRA: “ A fost absolut necesar să câştigăm meciul şi am făcut-o disciplinat, intens. A fost o partidă de top, cu două echipe foarte bune. ”

 

In acelasi timp, in grupa E, Bayer Leverkusen a jucat, acasa, intr-un meci nebun cu AS Roma. Nemtii au condus cu 2 la 0, dupa ce italienii au marcat 4 goluri. Pe final, Bayer a inscris de 2 ori si partida s-a incheiat cu scor egal, 4 la 4.

 

 In grupa respectiva, conduce Barcelona, care tot ieri s-a impus pe terenul lui BATE Borisov, scor 2 la 0. Rakitic a fost autorul ambelor goluri. Aproape calificati in play-off sunt rusii de la Zenit. Acestia au castigat, acasa, in fata gruparii franceze Lyon, scor 3 la 1.  

 

Zenit are 9 puncte acumulate in grupa H. Valencia are 6 puncte, dupa victoria de aseara in fata echipei belgiene Gent, scor 2 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑