Keșeru vrea să jucăm în grupe, la Euro, cu Franța. Atacantul naționalei știe cum ne putem califica în optimi



021 октября 2015

Keșeru vrea să jucăm **în grupe, la Euro, cu Franța.** Atacantul naționalei știe cum ne putem califica în optimi

Calificată din nou la un turneu final, după Euro 2008, România speră acum să depășească faza grupelor la Campionatul European din Franța.

"Din 24 de echipe calificate, doar 8 sunt eliminate după faza grupelor. Noi avem o apărare solidă, suntem capabili de realizări ofensive, așa că nu mă simt inferior multor echipe de la Campionatul European", a spus Claudiu Keșeru, la Digi Sport Special, care speră să fie antrenat la prima reprezentativă tot de Anghel Iordănescu: "Când Iordănescu a ajuns la echipa națională, eu aveam o singură selecție. Acum am 8 meciuri și 4 goluri, deci este clar punctul meu de vedere. Nea Puiu mi-a dat încredere totală!"

Fostul atacant al Stelei a dezvăluit că și-ar dori o grupă din care să facă parte și naționala Franței, țară unde fostul stelist a evoluat pentru mai multe cluburi: Nantes, Libourne, Tours, Angers și Bastia. Atacantul lui Ludogorets știe și care ar fi adversarele de evitat pentru tricolori: "De evitat ar fi Spania și Germania și mi-aș dori cu Franța în grupă. Am fost coleg cu Giroud și Koscielny, mă gândesc că vor fi convocați".

Claudiu Keșeru a explicat și cum au reușit jucătorii să se mobilizeze pentru meciul decisiv cu Feroe, câștigat cu 3-0, după remiza cu Finlanda, 1-1.

"A fost o atmosferă ciudată între meciurile cu Finlanda și Feroe, toți căutam niște răspunsuri. S-a văzut în Feroe că această balanță există, am avut puțină șansă la primele două goluri. Nu ne-a fost teamă niciodată, eram siguri de ce am arătat și în Ungaria și cu Grecia, apoi 55 de minute cu Finlanda, când ei nu au existat și noi am avut foarte multe ocazii. Eu, de exemplu, am fost crispat și dacă eram mai relaxat mingea intra în poartă".

Ajuns în acest an la Ludogorets, Claudiu Keșeru speră să prindă pe finalul carierei o echipă mai bună, într-un campionat de top din Europa.

"În Bulgaria sunt 5-6 echipe apropiate valoric, distanța între noi și locul 6 nu este foarte mare. Am parte weekend de weekend de fundași foarte solizi, care joacă aproape de limită. Campionatul României nu a fost foarte greu din punct de vedere fizic, dar este mai tehnic decât cel de aici, din Bulgaria. Am semnat pe trei ani cu Ludogorets, simt că am ajuns la o maturitate sportivă care să-mi permită să joc într-un campionat mai puternic.

Ludogorets vrea iar în UEFA Champions League, îmi doresc și eu mult asta. Nu jucăm însă acum la turație maximă, avem un nou antrenor și probabil că vor fi alte rezultate după pregătirea de iarnă, adică mai multe victorii".

Claudiu Keșeru a înscris 6 goluri în campionat pentru Ludogorets, formație aflată pe locul 3, la un punct în spatele lui Levski Sofia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑