Performanţă istorică în NHL! Hocheistul Jaromir Jagr a ocupat locul patru în acest clasament



021 декабря 2015
FOTO: gothamsn.com

Hocheistul Jaromir Jagr a reuşit o performanţă istorică în NHL! El a urcat pe locul patru în clasamentul all-time al golgheterilor competiţiei după ce a marcat pentru Florida Panthers în partida cu Vancouver Canucks.

Atacantul echipei Florida Panthers Jaromir Jagr a reuşit o nouă performanţă în Liga Nord-Americană de hochei. Cehul a urcat pe locul patru în topul celor mai buni marcatori din istoria NHL.

Jucătorul echipei Florida Panthers, Jaromir Jagr a marcat pentru a 732-a oară în competiţia nord-americană în meciul cu formaţia Vancouver Canucks.

Astfel, cehul în vârstă de 43 de ani l-a depăşit în clasamentul all-time al ligii pe Marcel Dionne, care a marcat în NHL de 731 de ori. Liderul clasamentului este Wayne Gretzky, care a înscris 894 de goluri.

Jaromir Jagr a debutat în Liga Nord-Americană de hochei în 1990, iar de atunci a jucat pentru opt echipe în această competiţie.

În meciul istoric pentru Jagr, echipa sa Florida s-a impus în faţa formaţiei Vancouver Canucks cu scorul de 5-4 după loviturile de departajare.

Într-o altă partidă, Washington Capitals a învins New York Rangers cu scorul de 7-3. Meciul a fost unul tensionat. Jucătorii celor două formaţii s-au luat la bătaie în perioada a doua la scorul de 3-3.

O altă bătaie a avut loc şi în partida Boston Bruins - New Jersey Devils.

La final, Boston Bruins s-a impus cu scorul de 2-1 după prelungiri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑