OFICIAL: Tenismanul Andy Murray, cel mai bun sportiv britanic al anului



021 декабря 2015
Foto: dailytimes.com.ng

Tenismanul britanic Andy Murray a fost desemnat personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie! El a primit premiul acordat de BBC într-o gală organizată la Belfast.

Andy Murray, în vârstă de 28 de ani, a primit 35 la sută din voturi şi i-a devansat pe rugbystul Kevin Sinfield şi pe atleta Jessica Ennis-Hill

Tenismanul a ajuns la gală pentru a primit trofeul direct din Dubai, acolo unde a început deja pregătirile pentru noul sezon.

"Vreau să le mulțumesc colegilor mei din echipa de Cupa Davis, care au fost incredibili. Timp de cinci ani am avut o aventură de la cel mai josnic nivel al tenisului mondial până la poziția de lider în lume. Nu am crezut vreodată că așa ceva va fi posibil. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au votat pentru mine, deoarece eu îmi dedic viața pentru acest sport. Muncesc din greu în fiecare zi pentru a vă face mândri", a spus tenismanul Andy Murray.

În 2015, Murray a ajuns până în finala turneului Australian Open și a mai jucat semifinale la alte două turnee de Mare Șlem, Roland Garros și Wimbledon. Murray a cucerit patru titluri ATP, dintre care două pe zgură, la Munchen și Madrid, unde l-a învins în finală pe Rafael Nadal.

Murray a mai câștigat premiul BBC pentru sportivul anului în 2013, când și-a trecut în palmares titlul la Wimbledon. Luna trecută, Murray a câştigat Cupa Davis cu echipa Marii Britanii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑