Mulțescu încă își negociază plecarea de la Voluntari: "N-am discutat cu nimeni"



 

**VIDEO** Mulțescu încă își negociază plecarea de la Voluntari:

Demis de pe banca lui FC Voluntari la finalul primului cantonament al acestei ierni, Gheorghe Mulțescu spune că plecarea sa încă nu este sigură.

Anunțat doar de team managerul Florentin Dumitru că ar fi fost dat afară, Mulțescu (64 de ani) așteaptă să discute cu noua conducere despre termenii despărțirii. Vineri este prima zi de lucru pentru Dumitru Dragomir, proaspăt instalat în funcția de președinte de onoare la gruparea ilfoveană. Tot vineri are loc conferința de presă în care va fi prezentat, transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 12:00.

Rămâne de văzut dacă Dragomir va anunța și noul antrenor sau dacă va avea un cuvânt de spus pentru păstrarea lui Mulțescu.

"S-a schimbat antrenorul? Eu nu știu nimic, nu am discutat cu nimeni. M-a sunat Florentin (n.r. Florentin Dumitru, team managerul ilfovenilor) că aș fi demis, dar încă nu se știe, așa că nu comentez nimic, e un zvon ce a fost. Mâine (n.r. azi, vineri, 22 decembrie) avem o discuție cu noua conducere", a declarat Gheorghe Mulțescu, la revenirea în țară din primul stagiu de pregătire.

Colaboratorul tehnicianului român, Yuksel Yeșilova, nu s-a întors în țară împreună cu echipa. Mulțescu neagă că turcul ar fi avut probleme cu viza și că nu ar avea voie să intre în România în următoarele 90 de zile: "Yuksel a rămas în Turcia, că nu avea rost să vină pentru două zile".

La ultimul meci amical disputat în Turcia, 0-0 cu Sumqayit FK, Gheorghe Mulțescu a avut un conflict aprins cu arbitrii și adversarii, din cauza durității jocului formației din Azerbaidjan.

Mulțescu e al patrulea antrenor demis de FC Voluntari în acest sezon, după Bogdan Argeș Vintilă, Flavius Stoican, Mircea Rădulescu.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑