Pantilimon are așteptări mari la Euro: "Ratarea calificării ar fi o dezamăgire"



 

**VIDEO** Pantilimon are așteptări mari la Euro:

România revine la un turneu final de campionat european după o pauză de 8 ani, iar suporterii speră ca "tricolorii" să se califice în optimile de finală ale competiţiei din Franţa, dintr-o grupă cu naţionala ţării gazdă, Elveţia şi Albania.

Deşi echipa lui Anghel Iordănescu nu va avea o misiune uşoară, Costel Pantilimon recunoaşte că ratarea prezenţei în faza eliminatorie ar fi o dezamăgire.

"Grupa mi se pare foarte echilibrată. E o grupă dificilă, dar dacă nu reuşim să ne calificăm, foarte multă lume o să fie dezamăgită.

Franţa, cel puţin pe hârtie, este favorita grupei. Celelalte trei echipe cred că se vor lupta de la egal la egal. Noi am demonstrat că putem face o figură frumoasă şi cred că avem cea mai bună defensivă. Eu şi colegii mei suntem foarte încrezători pentru ceea ce va urma la turneul final", a declarat Pantilimon, la "Digi Sport Special".

Proaspăt transferat la Watford, portarul de 28 de ani speră să se impună ca titular şi să se numere printre jucătorii convocaţi de Iordănescu pentru Euro.

"Suntem calificaţi la un turneu final şi cred că oricine îşi doreşte să facă parte din lotul echipei naţionale. O să dau totul pentru a juca la echipa de club şi apoi să fac parte din lotul naţionalei.

Sunt bucuros că am făcut parte din echipă în această campanie de calificare, sunt mândru că fac parte din această generaţie şi că am reuşit să obţinem o calificare.

Atât eu, cât şi ceilalţi jucători ne dorim să jucăm la un turneu final. Rămâne de văzut cine va juca, important e ca naţionala să aibă rezultate foarte bune", a spus Pantilimon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑