Geraldo: "Am luat un punct valoros împotriva unei echipe bune"



022 сентября 2013

 

Petrolul a smuls un punct în ultimul minut al partidei cu Dinamo și își păstrează invincibilitatea din Liga 1 în acest an. 

Trupa antrenată de Cosmin Contra a obținut un egal (1-1) în partida de pe Arena Națională în urma golului marcat de Juan Albin. (VIDEO AICI). 

Unul dintre titularii obișnuiți ai Petrolului, Geraldo Alves, s-a declarat nemulțumit cu rezultatul, însă consideră că tabela a arătat realitatea din teren. 

"A fost un meci deschis. Noi nu am reușit să avem prea multe ocazii de gol în prima repriză. A fost mai bine în repriza a doua, cred că a fost un egal just.

Ambele echipe au avut multe șanse. Cred că egalul nu e bun pentru aspirațiie noastre, dar am luat un punct valoros în fața unei echipe bune", a spus fundașul portughez, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Lusitanul vrea să dea repede uitării partida de pe Arena Națională și vrea să continue lupta pentru menținerea între primele echipe din România. 

"Echipa noastră își propune să câștige fiecare meci, indiferent de competiție. Urmează și meciul din Cupă, după aceea cel cu CFR, sper să facem partide bune", a spus Geraldo. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑