Iurie Groşev: «Am obţinut o victorie sigură şi meritată»



022 сентября 2013
/><br /><p>La sfârşitul meciului «Dacia» - «Academia» (7:1), asistentul antrenorului principal, <strong class=Iurie Groşev, a răspuns în faţa jurnaliştilor în cadrul unei conferinţe de presă.

- După întâlnirea cu «Costuleni» o asemena partidă-revanşă, să-i spunem aşa, a fost potrivită. Noi lucrăm şi rezultatul trebuie să apară pe teren. Cred că am muncit foarte bine şi băieţii au respectat toate indicaţiile pe care le-am dat. Doar prima repriză a fost una tensionată, au fost multe pase greşite, jocul combinativ nu prea ne-a reuşit. La pauză le-am spus jucătorilor să fie calmi. Au început să joace în stilul lor, pe care îl practică la antrenamente şi au controlat apoi ostilităţile. Scorul mare reprezintă realitatea din teren. Am obţinut o victorie sigură şi meritată.

- În timpul meciului aţi fost nevoiţi să faceţi două schimbări forţate. Ce s-a întâmplat cu Denis Ilescu şi Marian Stoleru?

- Denis Ilescu are o recidivă a unei accidentări mai vechi şi mai mult ca posibil va lipsi la următorul meci. În ceea ce-l priveşte pe Marian Stoleru, acesta are o problemă serioasă la gleznă. În acest moment participarea acestor jucători la următoarea partidă este pusă sub semnul întrebării.

- Deja miercuri pe «Dacia» o aşteaptă o partidă foarte serioasă. Echipa voastră se va deplasa la Orhei, unde va juca cu «Milsami». Cum veţi monta jucătorii către acest meci?

- În primul rând să demonstrăm un fotbal de calitate. În al doilea rând să jucăm bine atât în ofensivă, cât şi în defensivă, ca să nu le dăm nici o şansă adversarului. Toţi cunosc foarte bine care este obiectivul echipei noastre, deaceea orice următor meci pentru noi va fi foarte important şi sper că nu vom mai pierde puncte.

- Chiar dacă a fost o victorie sigură, probabil staff-ul tehnic a rămas nemulţumit de unele momente în acest meci...

- Desigur. În prima repriză am jucat prost. Nu am controlat bine mingea, eram nesiguri pe forţele noastre. Era o tensiune dominantă şi majoritatea paselor au fost greşite. Idealul jocului nostru a fost în repriza secundă, când am controlat foarte bine balonul, echipa s-a mişcat şi în mod firesc au început să apară şi golurile.

- Primul gol marcat de Vasilii Pavlov în poarta «Academiei» a devenit unul jubiliar pentru clubul nostru, şi anume a 500-a reuşită în istoria participării «Daciei» în cadrul Diviziei Naţionale. Cum comentaţi acest plăcut eveniment?

- Sincer să vă spun până acum nu am făcut calcule similare şi am rămas plăcut surprins. Cred că echipa de-a lungul istoriei sale a meritat aceste 500 de goluri şi sper ca în următorii ani să mai marcheze de 500 de ori. Nu avem de gând să ne oprim la această cifră

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑