Man. City - Sevilla 2-1. Englezii s-au impus dramatic, printr-un gol marcat în prelungiri



022 октября 2015

**VIDEO** Man. City - Sevilla 2-1. Englezii s-au impus dramatic, printr-un gol marcat în prelungiri

Manchester City are șanse mari să se califice în primăvara europeană din UEFA Champions League, după ce a obținut a doua victorie în faza grupelor, 2-1 pe teren propriu cu spaniolii de la Sevilla.

Oaspeții au deschis scorul pe City of Manchester Stadium, după ce Konoplyanka a punctat pentru 1-0 în minutul 30, cu un șut din careu, profitând de o gafă colectivă în apărarea gazdelor.

La pauză a fost însă 1-1! Yaya Toure a insistat pentru un balon la marginea terenului, iar Adil Rami și-a introdus balonul în proprie poartă, după o minge respinsă de portarul Sevillei, Sergio Rico.

În prelungiri, Manchester City a dat lovitura și a înscris golul victoriei prin belgianul Kevin de Bruyne. Starul sosit în Anglia de la Wolfsburg a marcat cu o execuție frumoasă la colțul lung, după pasa lui Yaya Toure.

Pe locul 2 în grupa D, Manchester City poate pregăti acum în liniște marele derby cu Manchester United, programat în următoarea etapă din Premier League.

Man. City: Hart - Zabaleta ('60 Kolarov), Otamendi, Mangala, Sagna - Navas, Yaya Toure, Fernandinho, De Bruyne ('90+3 Kompany) - Bony ('76 Fernando), Sterling
Antrenor: Manuel Pellegrini

Sevilla: Rico - Coke ('84 Mariano), Rami, Kolodziejczak, Tremoulinas - Iborra, Krychowiak - Vitolo, Banega ('66 Krohn-Dehli), Konoplyanka ('78 N'Zonzi) - Gameiro
Antrenor: Unai Emery

Clasamentul grupei D:

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑