Mircea Lucescu, înfrângere la meciul 100 în grupele UCL. Shakhtar e ultima în grupă



022 октября 2015

**VIDEO** Mircea Lucescu, înfrângere la meciul 100 în grupele UCL. Shakhtar e ultima în grupă

Mircea Lucescu nu a putut sărbători cu o victorie meciul 100 în grupele Ligii Campionilor. Shakhtar Donetsk a pierdut în deplasare cu Malmo, scor 0-1, şi rămâne ultima în grupa A, cu 0 puncte după trei etape.

Învinsă în primele două jocuri din actuala ediţie, cu Real Madrid şi Paris St. Germain, Shakhtar nu-şi mai permitea un alt pas greşit. Cu toate acestea, echipa pregătită de Mircea Lucescu a dezamăgit în Suedia, terminând meciul cu un singur şut pe poartă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de veteranul Markus Rosenberg, în minutul 17, după o fază creată de Konate.

Victoria gazdelor putea fi chiar mai clară. În minutul 56, Malmo a beneficiat de un penalty, dar Pyatov a reuşi să apere execuţia sârbului Djurdjic.

Shakhtar este obligată să câştige etapa viitoare cu Malmo, pe teren propriu, pentru a continua să spere la calificarea în primăvara Europa League. După remiza albă dintre PSG şi Real, din celălalt meci al grupei, ucrainenii mai pot prinde optimile Ligii doar printr-un miracol.

ECHIPELE

Malmo: Wiland - Tinnerholm, Arnason, Bengtsson, Konate - Rodic (Rakip 79), Lewicki, Adu, Berget - Djurdjic (Mehmeti 88), Rosenberg

Antrenor: A. Hareide

Shakhtar: Pyatov - Srna, Kucher, Rakitskiy, Ismaily - Fred, Stepanenko - Marlos (Eduardo 71), Alex Teixeira, Bernard - Gladkiy (Kovalenko 81)

Antrenor: M. Lucescu

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑