Atletico - Astana 4-0. Echipa lui Simeone a obţinut cea mai clară victorie a serii



022 октября 2015

**VIDEO** Atletico - Astana 4-0. Echipa lui Simeone a obţinut cea mai clară victorie a serii

Atletico Madrid şi-a revenit după eşecul surprinzător din etapa trecută, 1-2 cu Benfica, şi a obţinut cea mai clară victorie a serii de miercuri în Liga Campionilor. Echipa lui Diego Simeone a trecut cu 4-0 pe Vicente Calderon de Astana.

Doar 23 de minute au rezistat oaspeţii în faţa finalistei UCL din 2014. Saul a marcat primul gol din carieră în această competiţie şi a deschis scorul cu o execuţie superbă, cu călcâiul.

Madrilenii şi-au dublat avantajul în minutul 29, când Jackson Martinez a înscris după o pasă primită de la Saul.

Intrat pe teren la pauză, Oliver Torres a dus scorul la 3-0, pe contraatac, în minutul 63, când l-a învins pe portarul oaspeţilor cu o scăriţă elegantă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 89, după autogolul lui Dedechko, iar Atletico profită de eşecul suferit de Benfica în Turcia, 1-2 cu Galatasaray, pentru a reveni pe primul loc în grupa C.

ECHIPELE

Atletico: Oblak - Juanfran, Savic, Godin, Siqueira - Ferreira carrasco, Tiago (O. Torres 46), Gabi, Saul - Griezmann (Correa 58), J. Martinez (F. Torres 67)

Antrenor: D. Simeone

Astana: Eric - Beysebekov, Ilic, Dedechko, Postnikov, Akhmetov - Shchetkin (Kulbekov 80), Muzhikov (Kozhamberdy 84), Zhukov (Pikalkin 64), Kethevoama - Kabananga

Antrenor: S. Stoilov

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑