"Au făcut maxim ce pot, nu au nimerit mingea". Zimbru Chişinău, eliminată din Liga Campionilor



022 октября 2015

 

Zimbru Chişinău a fost eliminată din Liga Campionilor la tineret. Galben-verzii au pierdut pe teren propriu, scor 1-2 partida cu gruparea din cehia Pribram.

Zimbru a fost condusă până la pauză de Pribram după ce formaţia din Cehia a înscris din penalty. Gazdele au egalat la începutul reprizei secunde prin Vitalie Domaşcan, care de asemenea a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. Pribram a marcat golul victoriei cu 7 minute înainte de final după o greşeală ca în curtea şcolii a galben-verzilor.

În meciul tur, echipa cehă a învins cu 2-0 şi astfel Zimbru a fost eliminată din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la tineret cu scorul general de 4-1.

"Participarea în aşa competiţie ca Liga Campionilor la tineret este un alt nivel pentru noi. Poate fi o experienţă unică în viaţa noastră, aşa că băieţii au dat totul în teren", a zis căpitanul Zimbru U-19, Vadim Bejenari.

"Nu pot să le spun nimic rău băieţilor. Ei făcut maxim ce pot în acest moment. Asta e nivelul care îl avem acum. Această problemă este şi la naţionala Moldovei. Aţi văzut că în două faze jucătorii nu au nimerit mingea şi am încasat două goluri. Asta e problema la şcolile de fotbal. Trebuie să lucrăm la acest capitol pentru că avem jucători talentaţi", 

Zimbru Under-19 a primit dreptul de a reprezenta ţara noastră în Liga Campionilor după ce a devenit campioană a Moldovei la această categorie de vârstă.

UEFA Youth League este o competiție care se desfășoară din sezonul 2013-2014 între echipele de juniori U-19 ale cluburilor participante în grupele Ligii Campionilor. Din acest an în preliminariile evoluează şi campioanele din statele care nu au reprezentante în grupele Ligii Campionilor.

În 2014, competiţia a fost câştigată de Barcelona, iar în acest an trofeul a fost cucerit de Chelsea Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑