CFR Cluj află pe 13 noiembrie dacă își va recupera cele 6 puncte de la TAS! Pe ce se bazează ardelenii



022 октября 2015

**CFR Cluj află pe 13 noiembrie** dacă își va recupera cele 6 puncte de la TAS! Pe ce se bazează ardelenii

VIDEO CFR - Viitorul 1-2. CFR a pierdut pe teren propriu în ultima etapă a Ligii 1, 1-2 cu Viitorul lui Gică Hagi, iar fosta campioană a României traversează o perioadă delicată și este abia pe locul 9, în partea a doua a clasamentului.

Clujenii se bazează încă pe cele 6 puncte cu care a fost penalizată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lusanne, în luna mai a acestui an. Juriștii au reprezentat-o pe CFR la TAS în cursul zilei de miercuri, însă clubul din Gruia va primi un răspuns cel mai devreme pe 13 noiembrie, după cum scrie ProSport.

Astfel, decizia TAS ar urma să vină în cel mai bun caz după etapa a 17-a, când CFR va juca în deplasare cu FC Voluntari (7 noiembrie). Până atunci, clujenii au programat duelul cu ACS Poli Timișoara, dar și derby-ul cu Steaua, din Gruia.

Șefii CFR-ului sunt convinși că vor avea câștig de cauză, așa cum s-a întâmplat și când s-au recuperat cele 24 de puncte. Ei se bazează tot pe Legea Insolvenței, care nu permite unei societăți să achite datoriile decât în urma unui plan de reorganizare, care nu era creat atunci când clubul a fost penalizat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑