Explozia de bucurie de pe banca lui Dan Petrescu, la calificarea în finala Cupei Chinei



022 октября 2015

**VIDEO** Explozia de bucurie de pe banca lui Dan Petrescu, la calificarea în finala Cupei Chinei

Echipa lui Dan Petrescu și Marius Constantin, Jiangsu Sainty, s-a calificat în finala Cupei Chinei.

În manșa întâi din semifinale, echipa antrenată de tehnicianul care a cucerit titlul în Liga 1 cu Unirea Urziceni a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Shandong Luneng. În returul de miercuri, 21 octombrie, s-a impus pe teren propriu cu 2-0 și a obținut biletele pentru ultimul act, prin golurile lui Sun Ke (62) și Sammir (90).

După ce în tur a fost integralist, Marius Constantin a fost titular în manșa secundă, dar a jucat doar 60 de minute, ieșind accidentat.

În finala Cupei Chinei, Jiangsu Sainty va juca împotriva lui Shanghai Shenhua, care a eliminat-o în penultimul act pe Beijing Hongdeng, cu scorul general de 7-3 (3-2 în tur și 4-1 în retur).

La Shanghai Shenhua joacă, printre alții, Demba Ba (ex-Chelsea și Beșiktaș), Tim Cahill (ex-Everton și New York Red Bull) și Mohamed Sissoko (ex-Liverpool, Juventus și PSG).

Ionuț Bordeanu, unul dintre secunzii lui Dan Petrescu, a filmat de pe banca tehnică finalul meciului cu Shandong Luneng și explozia de bucurie a ”Bursucului” în momentul în care fluierul final a consființit calificarea în finală. Ulterior, secundul lui Petrescu, a publicat ulterior pe contul său de facebook clipul video.

 

Suntem in finala cupei Chinei!! Dan Petrescu, Caras Emil, Lazarescu Patrik,Stingaciu Dan,felicitari pentru munca depusa!!!!!!!

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑