Belu nu se teme de un eventual transfer la Steaua. Ce spune fundașul și care este echipa sa de suflet022 октября 2015

 

**VIDEO** Belu nu se teme de un eventual transfer la Steaua. Ce spune fundașul și care este echipa sa de suflet

Steaua și-a creionat deja câteva ținte pentru pauza de iarnă iar Claudiu Belu (21 de ani), de la ACS Poli Timișoara, se află pe lista de achiziții.

Fotbalistul bănățenilor a declarat, înaintea meciului cu CFR Cluj, care se va disputa vineri, 23 octombrie, de la ora 20:30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, că se simte bucuros de interesul Stelei față de el.

”Mă bucură interesul celor de la Steaua, dar eu sunt la Poli acum și-mi fac treaba”, a spus fundaşul dreapta.

ACS Poli Timișoara - CFR Cluj, din etapa a 15-a a Ligii 1, se va juca vineri, 23 octombrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe m.digisport.ro și digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Chestionat ce părere are despre Mirel Rădoi ca antrenor, Belu a refuzat elegant un răspuns, dar a fost mult mai tranșant în momentul în care a fost întrebat dacă va face față la gruparea campioană.

”Ce întrebare e asta? Pot face față la orice echipă dacă intru pe teren. Cât despre prețul corect cerut pentru mine, asta stabilesc cei din club și probabil ei dau prețul până la finalul sezonului”, a completat jucătorul.

Belu, care crede că cei de la Steaua este posibil să fi pus ochii pe el de pe vremea în care evolua pentru Concordia Chiajna, a spus și care este echipa pe care o simpatizează de mic copil.

”Țin cu Poli de mic copil, de pe vremea în care eram copil de mingi”, a conchis Belu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑