Remiză în minutul 90+7 pentru Reghecampf, în Bulgaria: "Trebuie să avem mai mult caracter!"



 

**VIDEO** Remiză în minutul 90+7 pentru Reghecampf, în Bulgaria:

Litex Lovech a rămas la 3 puncte de liderul Levski Sofia, după remiza dramatică de pe terenul celor de la Beroe Stara Zagora, scor 3-3.

Prima repriză nu anunța un final incredibil, echipa lui Reghecampf conducând la pauză cu 1-0, după golul marcat de columbianul Danilo Moreno.

Din minutul 70, a început cu adevărat nebunia! Djoman a egalat cu o execuție frumoasă din careu, pentru ca același Moreno să puncteze apoi, după o eroare a portarului advers.

Isa a egalat apoi pentru Beroe (minutul 82), iar în prelungiri s-au mai marcat două goluri. Elias a adus-o pe Beroe pentru prima oară în avantaj (minutul 90+5), însă oamenii lui Reghecampf au smuls un egal la ultima fază a meciului, după ce francezul Helton Dos Reis a înscris printr-o lovitură de cap (minutul 90+7).

Litex Lovech a ajuns la a șaptea remiză în campionat și ocupă locul 2, în timp ce Beroe este pe poziția a 4-a, la un singur punct în spate.

"Am fi putut să avem un avantaj mai mare la pauză, dar trebuie să fim fericiți cu acest punct, deoarece am egalat foarte târziu. Succesele se pot obține doar cu foarte multă muncă! Avem mulți jucători tineri în teren, iar echipa are astfel șansa să crească", a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑