LIVE &TEXT  Tecău / Rojer - Mergea / Bopanna, ora 17:30, pe Digi Sport 2



**LIVE VIDEO&TEXT** Tecău / Rojer - Mergea / Bopanna, ora 17:30, pe Digi Sport 2

Horia Tecău și Florin Mergea au făcut istorie și vor disputa finala Turneului Campionilor de la Londra, astăzi, de la ora 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

Va fi al 4-lea meci direct din 2015. De fiecare dată, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut câștig de cauză, în set decisiv, în fața lui Florin Mergea și Rohan Bopanna. Ultima dată, succesul a venit chiar în semifinalele de la Wimbledon, turneu câștigat de Tecău și colegul său olandez.

"Noi credem în formă bună pe care o avem și în armele pe care le avem, pentru ca avem foarte multe arme. Cheia meciului va fi să alegem exact ce arme avem nevoie să folosim la momentul respectiv. Ccred că va fi un meci frumos, un meci pe care îl visa toată lumea și sincer nu mai contează cine câștigă.", a declarat Florin Mergea, după meciul câștigat în semifinale alături de indianul Rohan Bopanna în fața perechii Ivan Dodig (Croația) / Marcelo Melo (Brazilia), scor 6-4, 6-2.

"Aștept un meci frumos, pentru că de fiecare dată când am jucat contra lor am avut meciuri frumoase. Și acum este ultimul meci al anului și noi și ei ne dorim această victorie și vom da totul pe teren să terminăm anul cu o victorie.", a spus și Horia Tecău, după ce a trecut, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, de americanii Mike și Bob Bryan, scor 6-4, 6-4.

Tecău şi Mergea au făcut echipă în anul 2002, când au câştigat turneul de la Wimbledon la juniori. Există informaţii că ei ar dori să reia colaborarea în 2016, pentru a se pregăti de Rio, unde vor fi printre marii favoriţi.

Finala de dublu a Turneului Campionilor se joacă duminică, de la ora 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑