PSG - Kiel 37-30. Karabatic și Omeyer au contribuit decisiv la victoria gazdelor



**VIDEO** PSG - Kiel 37-30. Karabatic și Omeyer au contribuit decisiv la victoria gazdelor

Într-un Paris marcat încă de atentatele din urmă cu o săptămână, PSG a adus o mică alinare fanilor printr-o victorie clară în fața celor de la THW Kiel, scor 37-30, în grupa A a Ligii Campionilor.

Cu un lot măcinat de accidentări,nemții au meținut ritmul meciului doar în primele 15 minute. Trioul Omeyer - Hansen - Nikola Karabatic a fost însă de neoprit până la pauză, iar parizienii aveau 6 goluri avans după primele 30 de minute, 18-12.

Portarul Omeyer și-a continut "recitalul" contra fostei sale echipe și după pauză, iar până la final a adunat 17 intervenții.

Un alt jucător trecut pe la Kiel, Nikola Karabatic, a fost principalul marcator al meciului, cu 8 goluri. PSG s-a impus cu 37-30 și a revenit pe primul loc al grupei, la un punct distanță de Veszprem.

Marcatori:

PSG: Nikola Karabatic (8), Hansen (7), Honrubia (6), Mollgaard Jensen (4), Narcisse (3), Abalo (2), Luka Karabatic (2), M'tima (2), Onufryienko (2), Kounkoud (1)

Kiel: Dissinger (6), Vujin (6), Canellas Reixach (5), Duvnjak (5), Dahmke (4), Ekberg (2), Anic (1), Ferreira Moraes (1)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑