Hamroun explică forma bună a Stelei: "Stăm mai bine fizic şi la presing!"



022 декабря 2015

 

**VIDEO** Hamroun explică forma bună a Stelei:

VIDEO Steaua - ACS Poli Timișoara 3-1. Jugurtha Hamroun a fost unul dintre marcatorii roș-albaștrilor în partida de la Pitești, ultima din Liga 1 în 2015.

Mijlocașul algerian, care a înscris golul al treilea al roș-albaștrilor, a explicat la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, care sunt capitolele la care Steaua a crescut mult în ultima vreme.

”Am avut o intensitate bună în ultimele meciuri, suntem agresivi, am lucrat altfel tactic, avem tot ce ne trebuie acum pentru a obține o victorie. Este bine cu Reghe, antrenamentele sunt mai intense, stăm mai bine fizic, am lucrat mai mult la presing iar rezultatele sunt bune”, a spus mijlocașul.

HAMROUN A ÎNSCRIS ÎN STEAUA - ACS POLI 3-1. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ CEA MAI FRUMOASĂ REUŞITĂ DIN 2015

Hamroun este mulțumit de primele sale șase luni în tricoul Stelei, dar spune că randamentul său va fi și mai bun în 2016.

”Au fost șase luni foarte bune  la Steaua, mă simt foarte bine, coechipierii m-au primit foarte bine, dar știu că pot face mai mult și voi munci mai mult pentru a-mi crește nivelul de performanță”, a mai spus Hamroun.

Într-un final, fotbalistul a vorbit și despre lupta la titlu.

”Nu cu mult timp înainte erau 10 puncte între Astra și noi, acum au mai rămas șase. Sunt multe jocuri rămase, așa că avem timp pentru a recupera”, a mai spus Hamroun la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑