Cristiano Ronaldo, cu moralul la pământ: "Ar fi o minciună să spui că Portugalia e o formaţie de top"



campionat mondial 2014**Cristiano Ronaldo,** cu moralul la pământ:

Portugalia este aproape eliminată de la Campionatul Mondial din Brazilia, iar Cristiano Ronaldo nu își mai face mari speranțe pentru turneul final. După meciurile cu Germania (VIDEO AICI) și SUA (VIDEO AICI), lusitanii au acumulat un singur punct în grupa G.

"Poate că suntem o echipă mediocră. Ar fi o minciună să spui că avem o formație de top. Absențele lui Pepe și Coentrao cântăresc foarte mult. Suntem limitați fără cei doi și din acest motiv nu putem să fim la cel mai bun nivel al nostru. Nu m-am gândit că putem fi campioni mondiali, știu care ne este nivelul", a spus Ronaldo.

Starul lui Real Madrid nu vrea să pună evoluțiile mai slabe din Brazilia pe seama accidentării pe care a avut-o înaintea turneului final.

"Sunt aici ca să mă lupt și fac tot ce pot pentru a-mi ajuta echipa. Nu vreau să vorbesc despre problemele pe care le-am avut. În fiecare zi, jurnaliștii scriu despre cum mai este genunchiul meu, dar eu sunt aici trup și suflet pentru Portugalia. Totuși, nu am jucat în aceste două meciuri așa cum aș fi sperat", a mai afirmat Ronaldo.

Cu o remiză între Germania și SUA, Portugalia părăsește Campionatul Mondial chiar și cu un succes în fața Ghanei (DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 июня 2014 | 14:26 Все нормально будет, КР7 молодец!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑