Barcelona și Juventus pot să facă schimbul verii: Llorente, dorit în locul lui Alexis



**Barcelona și Juventus** pot să facă schimbul verii: Llorente, dorit în locul lui Alexis

Alexis Sanchez a avut evoluții foarte bune la Cupa Mondială din Brazilia și a reușit să marcheze un gol, în victoria obținută de Chile cu Australia, scor 3-1 (VIDEO AICI). Cu toate acestea, Barcelona este decisă în continuare să nu-l mai păstreze în lot, potrivit presei spaniole.

Catalanii i-au fixat un preț de transfer de 25 de milioane de euro și nu au de gând să-l vândă pentru o sumă mai mică. Totuși, a mai apărut o variantă care s-ar putea să convină de minune vicecampioanei Spaniei.

Alexis Sanchez este dorit de Antonio Conte la Juventus, care caută să consolideze ofensiva formației sale. La schimb, italienii ar urma să-l trimită la Barcelona pe Fernando Llorente, rămas în afara lotului Spaniei pentru Cupa Mondială.

Sub contract până în anul 2017 cu Juventus, Llorente este cotat de site-ul transfermarkt.de la 20 de milioane de euro. În sezonul trecut din Serie A, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a marcat 16 goluri.

În același timp, Barcelona este concentrată și pe pista Luis Suarez, Gonzalo Higuain fiind o altă variantă pentru Luis Enrique (DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑