Muntari a împărțit bani săracilor, pe străzile din Brazilia. Poliția l-a oprit în cele din urmă



 

**VIDEO** Muntari a împărțit bani săracilor, pe străzile din Brazilia. Poliția l-a oprit în cele din urmă

Sulley Muntari a devenit cu siguranță fotbalistul preferat al multor copii săraci din Maceio, Brazilia. Profitând de permisiunea primită din partea selecționerului Kwesi Appiah, mijlocașul ghanez al lui AC Milan a ieșit pe stradă și a început să împartă bani oamenilor din zonă, care se zbat într-o sărăcie cruntă. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Gestul său impresionant a fost explicat de jurnaliștii prezenți la fața locului, care amintesc de copilăria dificilă a lui Muntari. Fotbalistul african a trăit în extrem de grele, familia sa fiind foarte săracă. Norocul său a fost talentul de fotbalist, care l-a adus rapid în Europa, în Serie A. În afară de Udinese și AC Milan, el a mai trecut și pe Portsmouth.

După ce a dăruit bani localnicilor din Maceio, Muntari a oferit autografe și a făcut poze, cheltuiala sa totală fiind estimată în jurul sumei de 5.000 de reali (1.600 de euro). În cele din urmă, Poliția a intervenit și a oprit acțiunea lui Muntari (29 de ani), care a cucerit inimile microbiștilor brazilieni prin gestul său caritabil.

Ghana are șanse de calificare în optimile CM 2014, după ce a remizat cu Germania în etapa a doua grupelor, scor 2-2 (VIDEO). Pentru a merge mai departe, ghanezii trebuie să învingă Portugalia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑