Safet Susic, criticat în Bosnia: "Ibisevic ar fi trebuit să se afle pe teren de la început!"



Safet Susic, criticat în Bosnia: **

Selecţionerul Bosniei, Safet Susic, a fost luat la ţintă luni de foşti internaţionali şi de presa din ţara sa după eliminarea echipei lor naţionale, sâmbătă, în urma înfrângerii cu Nigeria (0-1 VIDEO) la Mondialul din Brazilia.

Principalul reproş făcut fostului jucător al lui Paris Saint-Germain este că nu l-a aliniat imediat pe Vedad Ibisevic, intrat doar în minutul 57, deşi atacantul marcase în meciul precedent împotriva Argentinei (înfrângere 1-1) imediat după ce a fost introdus în teren.

''Dacă ceva ar fi trebuit modificat în raport cu meciul împotriva Argentinei, este că Vedad Ibisevic ar fi trebuit să se afle în teren încă de la început'', a declarat fostul internaţional iugoslav Mehmed Bazderevic cotidianului Dnevni Avaz.

''Este logică pură. Ibisevic a marcat împotriva argentinienilor şi a terminat meciul foarte determinat şi ar fi trebuit să fie jucată această carte'', a adăugat Bazdarevic. Fostul său coechipier de la Sochaux, Faruk Hadzibegic, a remarcat şi el în acelaşi ziar că ''Ibisevic este un jucător formidabil care a marcat golurile cele mai importante pentru selecţionată''.

În comentariul său, cotidianul estimează că ''adevărul dureros este că noi am jucat prost şi că nicio eroare de arbitraj nu poate ascunde asta'', făcând aluzie la golul refuzat lui Edin Dzeko în faţa Nigeriei. Iar cotidianul citat de Agerpres cere plecarea lui Susic.

Un alt ziar, Oslobodjenje, subliniază şi el ''nenumăratele greşeli comise de popularul Pape (supranumele lui Susic) înaintea meciului cu Nigeria''. ''El a îndepărtat jucători care probabil ne-ar fi putut ajuta să ajungem mai departe. Este timpul să se facă schimbări'', cer ziariștii din Bosnia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑