Supermario revine: Mario Balotelli a marcat primul sau gol pentru club in noul sezon in meciul cu Udinese. PSG a trecut usor de Guingamp - VIDEO



023 сентября 2015

Supermario revine. Atacantul echipei AC Milan, Mario Balotelli a marcat primul sau gol pentru club in noul sezon. A fost o reusita splendida, din lovitura libera, in meciul cu Udinese, castigat de milanezi, scor 3 la 2.

 

Balotelli a transformat excelent lovitura libera din minutul 5. A fost primul gol al atacantului italian dupa revenirea sa la AC Milan. In ultimul sezon, Supermario a evoluat pentru FC Liverpool. Milanezii au continuat recitalul in fata echipei Udinese si pana la pauza au facut 3 la 0. Bonaventura si Christian Zapata si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor. In repriza secunda, gazdele s-au trezit si Badu a redus din diferenta.

 

In cateva momente, Duvan Zapata a inscris si el pentru Udinese. A fost, insa, ultimul gol al meciului. Gazdele nu au reusit sa se salveze de la infrangere, scor 2 la 3. Gratie acestei victorii, AC Milan a urcat temporar pe locul 4 in campionat, cu 9 puncte la activ. Tot aseara, in liga franceza, Paris Saint-Germain a batut echipa Guingamp cu 3 la 0. Pastore, Di Maria si Ibrahimovic au fost marcatorii golurilor. 


PSG conduce confortabil in Franta, cu 17 puncte acumulate in 7 etape. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑